B&B De Smederij

 

Kom samen met je paard bij ons overnachten en rijden in de Utrechtse Heuvelrug. Wij runnen sinds oktober 2019 een B&B, gelegen in de oude dorpskern van Amerongen. In ons monumentale pand, de voormalige Smederij van Amerongen, hebben wij twee luxe kamers beschikbaar.
De slaapkamers zijn geschikt voor één of twee personen, voorzien van heerlijke bedden en eigen badkamer. Architectuur, design en historische elementen wisselen elkaar af en geven een geheel eigen sfeer aan het huis en de kamers. Onze gasten beschikken over een "living" met daarin o.a. een pantry, zithoek, bibliotheek en openhaard. Je kan bij ons fantastisch rijden over maar liefst 70 km ruiterpad.

 

kijk ook op onze B&B website:

www.desmederij-amerongen.nl

Wij ontvangen je paard/paarden graag op het nabijgelegen landgoed, waar wij onze fokkerij houden. Hier hebben wij paddocks beschikbaar voor gastpaarden. Stal Frá Waldthorst ligt op vijf minuten loopafstand van de B&B. Je kan vanaf de fokkerij direct uitrijden en het bos in. Kom kennismaken met onze paarden en geniet van de bosrijke omgeving, heuvelachtige paden, zandvlaktes en heidevelden.

 

Overnachten in B&B "De Smederij" is al mogelijk vanaf € 115,- per nacht. Neem voor meer informatie contact met ons op.