Even voorstellen

Ik ben Arthur Meerwaldt en ik ben al een tijdje actief als Board en Scale Up Adviseur. Aan het begin van mijn carrière werkte ik als sales en business unit manager in de ICT branche. Op mijn 27ste jaar heb ik de grote stap gemaakt en ben ik mijn eigen ICT bedrijf begonnen. Dit  bedrijf is toen binnen 5 jaar tijd succesvol opgezet en in een periode van 10 jaar uitgebouwd tot een organisatie met meerdere vestigingen, 300 medewerkers met een jaar omzet van ca 45 mio. Daarnaast ben ik een paar jaar verbonden geweest aan Business Universiteit Nyenrode en heb in de loop der jaren (met wisselend succes) diverse andere bedrijven (Shopping App "Free2Deal en a.o. "Kick Bridge" Highly Skilled Professionals innovatie services") opgezet.

 

Succes heeft ook een andere kant 

Ik droomde van succes hebben maar had eerlijk gezegd ook vaak de "shit" daarvan aan mijn broek hangen.  Zodoende heb ik alle facetten van het ondernemen mogen meemaken, Startups, Scale Up, structureren en volwassen maken tot aan het herpositioneren, herstructureren en saneren.

 

Als eindverantwoordelijke ben je altijd bezig om dingen gedaan te krijgen, problemen op te lossen en vooruit te denken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar met mensen om je heen die ook hun passie najagen. Met elkaar een mooie tijd maken, hard werken, en ook samen het succes delen of tegenslag dragen. Ik heb het allemaal gedaan, mee gemaakt en ken daarom de Do's en Don'ts van ondernemen.

 

Dromen, denken, durven, doen!

Na meer dan dertig jaar ondernemen vond  ik het tijd worden om met mijn opgebouwde ervaring andere dingen te gaan doen en de nieuwe generatie ondernemers te gaan ondersteunen en inspireren. Ik begeleidt nu management teams, DGA's en heb daarbij mijn specialisme in Scale Ups en  Persoonlijk Leiderschap. Doen waar je ooit zelf van droomde. "Board Advisory" spreekt mij aan omdat deze positie het beste af is met gedegen praktijkervaring en de kennis om snel te kunnen opschakelen op alle onderdelen van de bedrijfsvoering.  

 

Mijn ervaring ligt hoofdzakelijk binnen de professionele zakelijke dienstverlening waaronder ICT & Management Consultancy, Executive Search en ICT oplossingen, van waaruit ik bij de grote organisaties en (Rijks) overheden persoonlijk betrokken ben geweest rondom strategische transities en innovatie processen.

 

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden.... schroom dan vooral niet om mij te bellen of te mailen, ik ontmoet je graag en je kan altijd je persoonlijk vraag bij mij neerleggen dan kijken we samen wat we daarmee kunnen doen.

 

Groet, Arthur.

06-81517440